Scholen

Op Visite 2018-2019

Theatervoorstellingen op school

za 1 sep 2018 tot zo 30 jun 2019

Omdat het voor u soms een hele onderneming is, zo’n uitstapje naar het theater, komt het cultuurcentrum ook volgend seizoen naar uw school. Wij selecteerden drie verschillende voorstellingen voor kinderen van 2,5 tot 7 jaar die in de vertrouwde klasomgeving kunnen plaatsvinden.

Bruno (LJ 3,4,5 en 6)

Griet Herssens

vr 26 okt 2018

Een surreële woordeloze papiertheater performance, die schemert tussen realiteit en droom. Transformerende papierarchitectuur, pop-up werelden, tonen de onbegrijpelijke schoonheid en wreedheid van een wereld gezien door de ogen van een jongen, Bruno. Met korte Bruno-babbel-SMALL-talk aansluitend.

Dikkie Dik en de taart (KL: instap, 1, 2 en 3)

Joes Boonen

vr 15 feb 2019

Een vrolijke voorstelling over de avonturen van de beroemdste kat van de Lage Landen! Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog een…

Held op Sokken (KL3, LJ 1 en 2)

Schippers & Van Gucht

vr 15 mrt 2019

Draken verslaan, prinsessen uit torens bevrijden, dat is voor ridder Roderick niet weggelegd. Maar laat hij nu nét iets kunnen waarmee hij alle andere ridders aftroeft en de jonkvrouw voor zich wint.

Ceci n'est pas un livre (KL: instap, 1,2 en 3)

Theater De Spiegel ikv DE Studio on Tour

vr 14 jun 2019 tot ma 17 jun 2019

Twee heertjes met koffers nemen je mee op reis. Hun koffers: vol boeken. Hun boeken: vol stippen, vouwen, vormen, grappen, geluiden en muziek! Dit is geen boek. Dit is een hoofd, een kronkel, een verre planeet. Ga je mee?