Overal kom ik thuis

Eva De Roovere en Stephanie Struijk

Muzikanten zijn altijd onderweg. Ze reizen door hun hoofd. Ze reizen door jouw hoofd. Ze blijven hangen in je hoofd...

 

Eva en Stephanie ontmoetten elkaar eind 2018 in Antwerpen toen ze allebei waren uitgenodigd om in de Bourlaschouwburg te komen spelen. Daar bleek dat ze naast het zingen en schrijven ook een internationaal avontuur delen... Een dik half jaar later besluiten ze samen op pad te gaan door hun eigen muzikale wereld. Eva en Stephanie laten je in 'Overal kom ik thuis' proeven van oud en nieuwe materiaal, spelen songs van zichzelf en van elkaar, alleen en samen. Troubadours van de Lage Landen zijn het, maar hun horizon reikt verder. Ze zijn gekend van Friesland tot Watou, van Amsterdam tot L.A.

 

Allebei werkten ze in Nederland, België en Amerika met grote en kleine namen uit de pop-, rock- en folkwereld. Na enkele jaren heen en weer pendelen tussen het Oude Continent en The States, na tientallen concerten, opnames en schrijfsessies in New York, Los Angeles, Nashville, Austin en Houston kwamen ze allebei terug met nieuwe Nederlandstalige liedjes.

Inspiratie putten ze uit gesprekken met cowboys en hipsters, ver en dichtbij, uit steden in uitgestrekte woestijngebieden en dorpjes dicht bij huis, uit badkamers vol kakkerlakken en koffie uit de eigen keuken, uit uren luisteren naar de autoradio, uit meditatie, uit de kosmos en op het land.

 

Kortom: Ze brengen een ontroerend liedjesprogramma in het Nederlands, met nieuw materiaal, met eigen songs en hits … Ze nemen je mee op hun eigenwijze reis. En overal komen ze thuis.

 

Met: Eva De Roovere, Stephanie Struijk en Reyer Zwart (bass)

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • kassa: 14 euro
  • Kansentarief: 2 euro
  • VVK: 10 euro
locatie
  • SintAnneke Centrum
  • Hanegraefstraat 5
  • 2050 Antwerpen