Muziek in de Wijk

met Pieter en Tine Embrechts

Na het succes van vorige jaren staat Linkeroever terug op de kaart als vaste stopplaats van de karavaan van Muziek in de Wijk! Dit jaar gaan de vier edities door op een nieuw plein, aan de speelplein tussen de Louis Paul Boon Straat en de Halewijnlaan.Tijdens Muziek in de Wijk delen muzikanten van dichtbij het podium met lokale comedians. Luisteren en lachen onder de zon met je beste burenbubbel op de gezelligste oever van de Schelde!

Op 23 juli staan Pieter en Tine Embrechts op het programma. Met comedian Sergej Lopouchanski als opwarmer.

Broer & zus: ras-performers, begenadigd vertellers én ook nog eens buren in Borgerhout. De laatste jaren waren ze elkaar muzikaal gezien een beetje uit het oog verloren, maar de lockdown bracht daar terug verandering in. Ze namen samen liefdevolle liedjes op voor mensen die door ziekte aan hun bed gekluisterd waren. Met het muzikale vuur terug aangewakkerd staan ze samen op Muziek in de Wijk met een greep uit ieders repertoire: Pieters eigen Nederlandstalige nummers, enkele klassiekers van eigen bodem uit Tine’s Jukebox 2020 programma, en een liefdevolle selectie aan Engelstalige songs.

 

 

 


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Elsschot - Bloemenweide Louis Paul Boonstraat

Extra

PROGRAMMA

Donderdag 23 juli

19u: deuren open

19u45: Comedy: Sergej Lopouchanski

20u: Pieter & Tine Embrechts

Muziek in de Wijk is zoals altijd gratis. Vanwege de huidige Covid-19 situatie zijn er wel een aantal maatregelen die we moeten opvolgen om de concerten veilig te laten verlopen:

- Kom op tijd, we kunnen maar een beperkt aantal bezoekers toelaten
- Er staat een stoel voor je klaar: de concerten zijn enkel zittend mee te maken, staan is niet toegestaan
- Mondmaskers zijn verplicht, ook tijdens het concert
- Aan de ingang vragen we, conform de huidige maatregelen naar je naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden enkel doorgegeven aan voor contact tracing bevoegde instanties van de federale overheid indien hier noodzaak voor zou zijn