Bib-lieb (1ste tot 4de leerjaar)

Keski.e.space

Tijdens ‘Bib-lieb’ stap je letterlijk in de wereld van de bibliotheek. Je ontdekt er, tussen de boeken door, een verhaal vol beweging. Een verhaal waarin een jongen een meisje ontmoet en dat meisje hem bij de neus neemt. Waar ze, in een volgend hoofdstuk, samen de krant lezen met 4 ogen en handen tegelijkertijd. Het is een verhaal waarin we op zoek gaan naar het einde...
Een einde met een hele lange snuit…

In ‘Bib-lieb’ worden de kinderen door twee dansers op sleeptouw genomen doorheen de bibliotheek. De term ‘biliotheekbezoek’ krijgt plots een hele andere invulling… Op verschillende plekjes in de bib brengen zij korte, maar sterke choreografieën -verrassend en vaak grappig- die de kinderen perfect weten te boeien. Ze prikkelen de verwondering en de nieuwsgierigheid naar boeken én naar dans toe.
De voorstelling oogst dan ook vele enthousiaste reacties van kinderen, leerkrachten én bibliotheekpersoneel. ‘Bib-lieb’ laat de bibliotheek swingen!

keski.e.space maakt verrassende dansvoorstellingen op locatie voor een jong publiek. Artistiek leidster Alexandra Meijer laat zich graag inspireren door uitdagende locaties en herkenbare situaties.
Ze creëerde reeds ‘Supermarkt Shopping’ (een dansvoorstelling midden in de supermarkt), ‘Coup’ Gazon’ (op een grasveld) en ‘Musé-euhm’ (in het museum).

Choreografie: Alexandra Meijer i.s.m. de dansers
Dans: Flavio Marquez Pereira en Vania D'Angelo
Muziek: Frederik Van de Moortel
Kostuums: Maartje van Bourgognie
Productie: keski.e.space in coproductie met Krokusfestival Hasselt

www.keskiespace.be

Vraag gratis vervoer aan bij De Lijn via dynamoOPWEG
Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
locatie
  • Elsschot
  • Willem Elsschotstraat 5
  • 2050 Antwerpen

Extra

Prijs: 4 euro per leerling

Inschrijven via Google formulier in ticketlink.