Elke derde woensdag van de maand kan u in het nieuwe Dienstencentrum Linkeroever komen genieten van een heerlijke maaltijd en een optreden. In december heeft het CC uitzonderlijk plaats op de tweede woensdag!

Feest, fiësta, party-time! Voor minder doet Moodcollector het niet. Hoewel ontsproten in de Kempense zandgrond, bieden ze ska, reggae en andere opzwepende dansmuziek van de bovenste plank. Een tropische mengeling die gegarandeerd leidt tot feest voor iedereen. De selfmade songs brengen zon en zomer, zelfs op de meest sombere winterdag. De zanglijnen zijn aanstekelijk, de grooves onweerstaanbaar en de blazersmelodieën supervet. Luister naar de muziek en feel the Moodcollector-vibe.

Nu al heeft Moodcollector een traditie van stevige feestjes en uitbundige concerten. Met vijf Dill-brothers van weleer, aangevuld met twee straffe en ervaren muzikanten, hebben ze hun stiel geleerd op ontelbaar veel Vlaamse festivalpodia, feesttenten en concertzalen. Een Moodcollector-avond eindigt dan ook steevast met losgewerkte dansspieren, bezwete bovenlichamen en enthousiaste feestvierders. Niemand gaat naar huis zonder ‘a good mood’.

Put on your dancing shoes en skank mee. Wedden dat ook jij zal smelten voor zoveel tropisch geïnspireerde feestelijkheid?

De Cultuurcafés worden gerealiseerd met de medewerking van het Zorgbedrijf, vzw Morguen, HELO en Onze Stad, Ons Huis.

Het eten is om 18.00 uur, het optreden begint om 19:30 uur. Na het eten kan je gratis het optreden bijwonen.

Prijs: €6 voor maaltijd + concert

Op het menu staat: Lasagne Bolognaise


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
locatie
  • Dienstencentrum Linkeroever
  • Louis Paul Boonstraat 21
  • 2050 Antwerpen

Extra

Reserveren vooraf verplicht (kan enkel op het secretariaat van Dienstencentrum Linkeroever, Louis Paul Boonstraat 21).
tel. 03 219 57 95
dc.linkeroever@zorgbedrijf.antwerpen.be